A Fehér Fény Temetkezés Kft. munkatársai az elmúlt években többször szembesültek az elhunyt személy elszállítása közben azzal, hogy a családok nem tudnak vagy nem akarnak – mondhatjuk úgy is: képtelenek – a szerettük halálát követően az ingatlan kitakarításával és/vagy kiürítésével foglalkozni. A fájdalom, a hirtelen jött sokkoló veszteség és elgyengült érzelmi állapot miatt ez teljesen méltányolható és érthető. De sokszor az is előfordul, hogy egész egyszerűen az idő hiánya miatt lehetetlenség erre energiát fordítaniuk, mert közben – ahogy mondani szokás – „az élet nem áll(t) meg”. Vagyis a napi teendők, a munka, a család, a gyermekek ellátása éppúgy rájuk terhelődik, mint annak előtte, hogy e tragikus esemény megrázta volna a hozzátartozók életét.

Ezt a megterhelő és embert próbáló feladatot munkatársaink leveszik az Ön válláról, és ha szüksége van ránk, akár a halál beálltát követő 24 órán belül is vállaljuk az elhunytjuk utáni teljes körű takarítást, fertőtlenítést és lomtalanítást.

Legyen ez akár baleset vagy bűncselekmény utáni fertőtlenítő takarítás. (Mindkettő esetében nyilvánvalóan egyeztetve ennek lehetségessé válásáról a nyomrögzítő, helyszínelő rendőrszakemberekkel, a nyomozóhatóságokkal.)

A FEHÉR FÉNY TEMETKEZÉS takarító csapata – és annak kiváló eszköztára – alkalmas mindennemű szennyeződés, vér, testnedvek feltakarítására, különböző felületek tisztára mosására és fertőtlenítésére. Extrém esetben, ha a padlózat cseréjére is szükség van, a helyreállítást is elvégezzük az ingatlanban. Kivitelező építész szakemberek mindig rendelkezésünkre állnak, amikor a helyzet megkívánja.

Mindezt korszerű, tisztításhoz szükséges gépekkel és eszközökkel, valamint a legújabb antivirális- és antibakteriális takarítószerek alkalmazásával hajtjuk végre.

Mivel nincsen két egyforma helyszín, így két ugyanolyan takarítás (infrastrukturális, eszköz- és időbeni igénye) sem igen fordul elő. A takarítás árait ezért minden esetben egyedi kalkulációban készítjük el.

Hívjon minket bizalommal!