Szerettünket elveszíteni talán a legfájdalmasabb érzés földi életünkben. E fájdalom sokkjában bárkiben megfogalmazódhat az az elementáris igény, hogy még utoljára látnia kell a szeretett szülőt, házastársat, gyermeket, rokont, mert egyszerre elfogadhatatlan és felfoghatatlan a tény, hogy családtagunk egyik pillanatról a másikra nincs többé.

Minden esetleges és később talán kitörölhetetlen fájdalom ellenére úgy érezzük, hogy LÁTNUNK KELL az imádott családtagot, hogy a szó legszorosabb értelmében szembenézzünk az örökre szóló veszteség fizikai valóságával.

Éppen ezért lelkileg felkészülni arra a pillanatra, hogy utoljára megtekintsük, lássuk őt, rápillantsunk, valószínűleg az egyik legbátrabb és legmegrázóbb döntése életünknek. Ugyanis ez a kép, ez a látvány nagy eséllyel mindörökre belénk vésődik, múlhatatlanul magunkkal hordozva lelkünkben tovább életünk útján.

Nem közömbös tehát, hogy milyen képet őrizünk meg a szerettünkről legutoljára. Ezért döntött úgy a temetkezésben jelentős jártassággal, számos szakmai elismeréssel és kiemelkedően pozitív ügyfél-visszajelzésekkel rendelkező FEHÉR FÉNY TEMETKEZÉS, hogy vállalja az elhunytak arcának, nyakának, dekoltázsának, kezének és kézfejének professzionális sminkelését, maszkolását.

E feladat ellátásának tekintetében is jelentős szaktudással bíró munkatársaink rendelkeznek az arc, valamint a test megfelelő és szükséges anatómiai ismereteivel, valamint a smink- és maszkkészítés összes olyan technikájával (beleértve annak eszköztárát), ami ahhoz szükséges, hogy az elhunytak arcát és látható testrészeit megfelelő állapotba hozva készítsék elő a megtekintéshez.

Kollégáink vállalása nem egyéb ezzel a nemes feladattal, mint hogy pontos, minőségi munkájuk által csökkenteni kívánják a családok lelki traumáját. Hiszen amikor hozzátartozóként utoljára megtekintik elhunyt szerettük arcát, egyáltalán nem közömbös – és a Fehér Fény Temetkezés munkatársai számára sem az –, hogy mindez egy fájdalmas rossz emlékként rögzül-e majd bennük, vagy kegyeletteljes helyzetben, egykori önmagára leginkább emlékeztető szépségében őrizhetik meg a lelkükben elhalálozott családtagjukat.

A sminket/maszkot professzionális, a színházakban és testfestéshez is használt speciális anyagokkal, az elhunyt utolsó – életében készült és rendelkezésünkre bocsájtott – fotója alapján és segítségével készítjük el.

A biológia törvényszerűségei és a halál beállta után a test(b)en szükségképpen végbemenő élettani folyamatok miatt szolgáltatásunkat az elhalálozás időpontjától számított maximum két héten belül (tehát a 14.-ik napig bezárólag) vállaljuk. Amennyiben az elhunyt közvetlen megtekintését követően kollégáink szakmai tisztességgel elvállalhatónak és kivitelezhetőnek ítélek meg a feladatot. Árképzésünk pedig – tekintettel az elvégzendő munka soha előre meg nem jósolható és nem is kalkulálható, speciális voltára – minden esetben egyedi. Ajánlatunkat mindig az elhunyt megtekintését követően adjuk az érintett, e szolgáltatást igénybe venni kívánó családnak.

Ahogy a FEHÉR FÉNY TEMETKEZÉS egyéb temetési és azzal összefüggő szolgáltatásai vonatkozásában, úgy ebben a kifejezetten kényes és érzékeny tárgykörben is számíthat korrekt, a helyzetet és a lehetőségeket nyíltan és őszintén felvázoló eljárásunkra, hozzáállásunkra. Hiszen e tekintetben is elsődleges számunkra az elhunyt méltóságának megőrzése, és az ő szeretteinek, vagyis ügyfeleinknek a maximális elégedettsége.

Keressen minket bizalommal!

FEHÉR FÉNY TEMETKEZÉS KFT.
2030, Érd Budai út 3. fszt. 1.
E-mail címünk: info@feherfenytemetkezes.hu
Ügyeleti telefonszámunk: +36 30 705 3116