Szívből ajánlom a Fehér Fény Temetkezés csapatát, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy méltósággal úgy búcsúzhassunk a szeretett személytől, ahogyan mi szerettünk volna. Profizmusuk, hozzáállásuk és odafigyelésük megkönnyítette a nehéz pillanatokat. Köszönjük még egyszer a segítséget!

Szútor Vivien

Azt gondolom ők azok akikre az mondható, hogy szívvel-lélekkel végzik a munkájukat ami inkább az életük mint sem munkájuk a saját felfogásukban. Ott vannak az emberrel, fogják a gyászoló család kezét, mindent tökéletesen, precízen és a legnagyobb körültekintéssel intéznek. Hálás vagyok nekik és csak ajánlani tudom őket. Köszönöm a segítséget a hozzáállást, és mindent amit értünk tettetek. 🙏🏻

Sebők Zoltán

Számunkra óriási segítség volt amit kaptunk tőlük. Megbízható, precíz és ami a leg fontosabb emberséges Rita, Ádám és az egész csapat. Tisztelettel, munkaidőt nem nézve segítettek. Külön köszönet Ritának, aki akkor is Édesanyánk mellett volt amikor mi nem lehettünk. Sokat jelentett nekünk.

Sebők Karolina

Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget, amit Tőletek és kis csapatotoktól kaptunk, átsegitve és megkönnyítve ezt a nehéz időszakot számunkra. Köszönjük az emberi hozzáállást, együttérzést,profi ügyintézést. Csak ajánlani tudom őket mindazoknak, akiknek ilyen szomorú eseménnyel kell szembenézniük. Még egyszer köszönünk mindent.

Szili Szilvia és családja

Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget Ritának, Ádámnak és az egész csapatnak amelyet Nagymamám temetésekor segítettek Nekem és a Családunknak. Illetve külön köszönöm Ritának, hogy olyan széppé varázsolta a Nagymamámat. Minden a megbeszéltek szerint történt. Nagyon kedvesek és empatikusak voltak az eső találkozásunktól kezdve. Mindenkinek szívből ajánlom és ajánlani fogom őket, ha ilyen szomorú esemény történik a családban vagy az ismerettségi körünkben mert tudom, hogy rájuk lehet számítani amit nagyon köszönök.

Chrenkó Katalin

Nagyon profi és empatikus csapat, csak ajánlani tudom őket! A-Z-ig mindent zökkenőmentesen elintéztek nekünk, ezúton is köszönjük a hozzáállásukat a nehéz pillanatokban.

Szegi Ádám

Rendkívül szervezet megbizható segítőkész csapat .Kedvező árak. Emberséges bánásmód, mindenben segitenek. Csak ajánlani tudom őket, és az Atyát is. Nagyon köszönöm.

Oravszky Lajos

Köszönöm szépen magam és a családom nevében, hogy ebben a nehéz időben teljeskörű ügyintézéssel segítséget kaptunk Önöktől! Nagyon kedvesek, segítőkészek, türelmesek és empatikusak!
Kultúrált, tiszta, elegáns egyenruhában való megjelenésük óriási bizalmat indított el bennem és teljesen megnyugodtam, hogy jól döntöttem, hogy a Fehér Fény nevű céget választottam és kértem fel erre a szomorú esemény teljeskörű ügyintézésére, lebonyolítására. Teljes mértékben és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek akik még nem döntötték el, hogy kit válasszanak egy ilyen esemény lebonyolítására. Ezúton szeretnék köszönetet mondani F. Nagy Erikának a nagyon színvonalas, szép polgári búcsúztató beszédhez! Köszönjük a sok segítséget a Fehér Fény KFT dolgozóinak és F. Nagy Erikának!❤️

Szabó Ágnes és családja

Ebben a kiszolgáltatott, nehéz helyzetben, óriási megkönnyebbülés, ha egy ennyire megbízható, ár-érték arányban abszolút korrekt céggel szerződik a gyászoló.
Én hálás vagyok minden segítségért, kedves Ádám és Rita, köszönöm a gyorsaságotokat, rugalmasságotokat, segítőkészségeteket.
És külön kiemelném, hogy mindezt olyan kellemes eleganciával teszitek, ami abszolút nyugati színvonalúvá teszi a szolgáltatásotokat!
Isten áldjon Benneteket!

Deák Leila

Nagyon szépen köszönöm a kollégái, az önök, nagyon humánus, halk szavú, emberi, méltóságteljes munkáját.
Az egész temetés nagyon profin, szépen lett lebonyolítva. Minden a kérésem szerint teljesült, pont úgy ahogy én szerettem volna, vagyis ahogy azt édesapám érdemelte.
Ez egy fény nekem, hogy vannak olyan emberek, akik hivatásból, és emberségből utat mutatnak nekem affelé, hogy bízhatok az emberekben. Bízhatom abban, hogy mindenkinek jár a tisztességes, emberi bánásmód. Ebben az esetben a méltóságteljes emberi végtisztesség.
Köszönöm, hogy édesapámat ezen az úton így átvezették.
Ezzel az egész életemre nézve, ezt a napot nem feledve, hálás lehetek, mert önök, mindannyian, a lehető legjobbat nyújtották.
Tiszta Szívből ajánlom a Fehér Fény szolgáltatót, mert onnantól kezdve, hogy beléptem az irodájuk ajtaján minden segítséget megkaptam, ahhoz hogy a temetés, és a haláleset kapcsán felmerülő összes teendő gyorsan, profi szinten legyen elvégezve. Köszönöm!

Papp Tímea

Ezúton is köszönjük, hogy a legnehezebb pillanatokban levettétek a temetés szervezésével járó nehézségeket a vállunkról. Emberséges, hozzáállásotokkal a legnehezebb időszakunkat könnyítették meg. Empatikus hozzáállással, mindenre kiterjedő segítő odafigyeléssel oldották meg az ilyenkor adódó feladatokat.
Szeretnénk legnagyobb elismerésünket kifejezni Ritának és Munkatársainak! Nem is gondoltuk volna, hogy itt a környéken ilyen segítőkész temetkezési cég is működik.
Még egyszer nagyon köszönjük a munkátokat!

Mesztucka

Édesapám temetésével bíztuk meg a Fehér Fény Temetkezési Céget. Maximálisan és korrektül, teljes körű tájékoztatást kaptunk mindenben.
Gördülékenyen intézkedtek, még úgy is, hogy sok mindenben változtattunk, de felmerülő problémáinkat is rugalmasan és megértően kezelték. Minden mozzanatról értesítettek. Az egész csapatuk alázatosan, szerényen, türelmesen teszi a dolgát. Az elhunythoz méltó módon. Jó szívvel ajánlom mindenkinek Őket.
Ritát és Ádámot kiemelve, de az egész Csapatuknak Szívből köszönöm a munkájukat!

Szerencsi Eszter

Nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatásukkal. Maximális odaadással, figyelemmel, készséggel segítették az ügyintézést. Empatikusak, gyorsak. Ha bármi kérés, kérdés merült fel válaszoltak, megoldották. Emberséggel, tisztelettel fogadják a hozzátartozót és segítik ezen a nehéz úton. Lehet, hogy nem illik ilyent írni, de jó szívvel ajánlom őket.
Köszönjük a segítséget és a támogatást.

Timkó Andrea

Nagypapám hirtelen halála miatt ismerkedtem meg a Fehér Fény Temetkezéssel. A temetéssel, az ügyintézéssel kapcsolatban semmi teendőm nem volt, minden  elintéztek! Maximális kedvesség, megbízhatóság, figyelmesség, segítőkészség és ami számomra a legfontosabb: az az empátia és a tisztelet, amit nyújtottak!!! Korrekt ár, színvonalas megjelenés jellemzi Őket! A Fehér Fény Temetkezést csak ajánlani tudom mindenkinek!
Az egész család nevében köszönök mindent!!!

Fehér Edina

Roppant kedves, empatikus, felkészült, segítőkész embereket ismertünk meg ezen Kft dolgozóiban és vezetőiben. Teljes mértékben és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek akik még nem döntötték el, hogy kit válasszanak egy temetés lebonyolításához.
Köszönjük a sok segítséget!

Péter Milán

Összeszokott, korrekt csapat, gyors mindenre kiterjedő ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha bekövetkezik a tragédia!!!!!

Madarász Zsolt

Nevelő Anyukám méltó és egyedi búcsúztatása, teljes ügyintézése és ennek szervezése miatt kerestem fel a Fehér Fény Temetkezési céget. Nagyon kedvező ár mellett megvalósult minden elképzelésem és kérésem.
Az irodai megbeszélés előtt, és után is mindenki felállt, és úgy köszönt.
A főbb eseményekről telefonos értesítést kaptam.
A temetőben a búcsúztatóra érkezőktől Ádám és Laci egyen öltözékben, és fehér kesztyűben vették át, és helyezték el a koszorúkat, virágokat. A sírnál meghajoltak.
Én ezért a megbecsülésért, tiszteletért, megértésért ajánlom mindenkinek ezt a profi csapatot.Köszönöm: Rita, Judit, Ádám, és Lacinak.
Gyuri atyának a megható szertartást, és a méltó búcsúztatót. Köszönöm a virágkötőnek a szép rózsakoszorúkat.

Juhász Tímea

Az egész család nevében, nagyon szépen köszönöm, az Édesapám temetésének, minden apró részletében tökéletes kivitelezését. A legnagyobb odafigyeléssel bonyolították le a szertartást. Mindenben nagyon segítőkészek voltak. A felmerülő problémákat, akadályokat gördülékenyen kezelték, többek között a hivatalos ügyek intézését is. Csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat!

Andrea Bierbauer

Szeptember elején elhunyt az apukám! A Fehér Fény nevű céget bíztuk meg az intézkedéssel. Mindent pontosan és gyorsan végeztek! A dolgozók kedvesek, megértőek voltak! Kulturált, tiszta ruházatuk, megjelenésük a munkájuk és irántunk való tiszteletüket bizonyította!
Köszönjük, hogy nagy fájdalmunkat munkájukkal és kedvességükkel is enyhítették!

Orsolya Habländer

Hálás vagyok, hogy segítettek a családunknak ebben a nehéz időben. Nagyon meg voltunk elégedve a temetésen a fiúk hozzáállásával. Még egyszer köszönjük! Ajánlom őket!

Bakos László

A feleségemet kísértük utolsó útjára a segítségükkel. Minden, ami rajtuk múlt tökéletes volt, elegánsak és értik a dolgukat. Kimondottan nagyra értékelem azt a gesztust, hogy miután végeztek a sírral, szembe fordultak vele és meghajoltak. A koszorúk is szuperek voltak. Szóval én bátran ajánlom őket.

Csécsey Károly Róbert

Köszönöm, hogy tegnap elkísértek Édesanyámat utolsó útjára! Köszönöm a segítőkészséget és együttérzésüket. Szakmai és emberi hozzáállásuk maximális. Egy profi csapat. Minden tiszteletem.

Axt Ibolya

Végtelen tisztelettel, alázattal, segítőkészséggel, profizmussal végzik a munkájukat. Sajnálom, hogy így találkoztam velük, de örülök, hogy mellettük döntöttünk. Köszönünk Nekik mindent.

Felber Alexandra

Apukámat tegnap kísértük utolsó útjára a Fehér Fény Temetkezés segítségével. A temetés minden részlete elegáns, a szervezők úriemberek, a virágkoszorúk, pedig gyönyörűek voltak. Hálásan köszönjük Ádáméknak a kedves, teljeskörű szervezést, és hogy méltó módon elbúcsúzhattunk szerettünktől!

László Ildikó

Nagyon kedvesek, segítőkészek voltak apukánk temetésének a lebonyolításánál. Gördülékenyen, korrekten szerveztek és bonyolítottak le minden teendőt, csak pozitívan tudok róluk nyilatkozni, bátran ajánlom mindenkinek. Igazán szép és emlékezetes volt édesapánk temetése! Köszönjük a teljes csapatnak.

Neisser Hédi

Ezúton szeretnénk megköszönni azt a tökéletes szolgáltatást, amit kaptunk Önöktől. Az egész csapatnak hálásak vagyunk amiért olyan empatikusak voltak és valóban megkönnyítették ezt a nehéz időszakot. Bárcsak minden ennyire fair lenne ebben az országban. Még egyszer köszönjük!

Horváth László

Szívből ajánlom mindenkinek a Fehér Fényt Temetkezési és Kegyeleti Szolgálat Kft.-t. Én az 5 *-ból 10 *-ot adok. Ezúton szeretném megköszönni nektek jómagam és a családom nevében apu nagyon szép búcsúztatóját, a fiúk kedvességét, figyelmességét. Akik részt vettek a búcsúztatón, meg is jegyezték, hogy milyen szépen voltak felöltözve a kollégáitok, illetve milyen fegyelmezettek voltak. Le a kalappal előttetek. Nem utolsó sorban szeretném megköszönni Ritának és Ádámnak a segítőkészségét, a gyors ügyintézést és a közvetlenségüket.

Varga Éva

Szeretnék köszönetet mondani Ádámnak és két hölgynek. Köszönjük szépen munkájukat kulturált megjelenésük kedves barátságos segítőkész hozzáállásukat. Én csak ajánlani tudom mindenkinek őket, akinek haláleset történik a családjában. Mert teljeskörűen elintéznek mindent és leveszik az ember válláról szinte az összes terhet, ami egy temetés intézésével jár. Még egyszer köszönünk szépen mindent.

Klein Piroska

Köszönjük és bátran ajánljuk a Fehér Fény Temetkezés munkatársait. Olyan sok feladat zúdul hirtelen az ember nyakába, de ők fogták a kezünket és gördülékenyen átsegítették a családot ezen a fájdalmas eseményen. Szervezés, empátia, megbízhatóság ötös.

Csúcs-Szabó Edina

Köszönjük szépen a munkájukat, kulturált megjelenésüket, kedves barátságos segítőkész hozzá állásukat. Köszönjük szépen a család nevében.
És sok sikert kívánok.

Gattner Ágnes

Hihetetlenül ügyfélközpontú vállalkozás. Figyelmes, empatikus, segítőkész, teljeskörű (értsd: a szükséges hivatali ügyintézés is) szolgáltatást nyújtó cég. Sőt, merem állítani, túl is teljesítik az ígért szolgáltatásaikat. Kedves, ügyfélközpontú szolgáltatók. Véleményem szerint nem csak a szolgáltatási körükben, hanem általánosan is figyelemre méltó, példa értékű vállalkozás.
Csak ajánlani tudom őket.

Dudás László

Kedves Fehér Fény Temetkezés! Ezúton is köszönöm magam és családom nevében is a segítségnyújtásotok, a rugalmasságotok. Köszönöm Ádámnak, hogy bármikor el tudtam érni telefonon, a két kedves hölgy segítségét, szervezését, és köszönet az egész csapatnak. Csak ajánlani tudom.

Szilágyi Katalin

Elveszíteni Anyukámat olyan fájdalom, amilyet még soha életemben nem éreztem… A Fehér Fény szó szerint átsegített a nehézségeken, mindent elintézett, mindössze annyi “feladatom” maradt, hogy gyászoljak a családommal… Rita és Ádám nem csak végtelenül empatikus, de hihetetlen kedves és segítőkész. Úgy éreztük, hogy végig ott állnak mellettünk, segítve minket mindenben, mégis “észrevétlenül”. Hatalmas köszönet mindenért!!!

Vermes Krisztina

Édesapám halála után három érdi temetkezéstől kértem ajánlatot urnás temetéshez. A Fehér Fény Temetkezéstől kaptam a legkedvezőbb ajánlatot. Még aznap e-mailben személyre szabott ajánlatot küldtek, ingyen.
Az ügyintézés során kedvesek, empatikusak és segítőkészek voltak, átlátható és követhető ügyintézéssel. Mindig elértem őket telefonon, ha kérdésem volt. A temetésen nagyon igényes volt a megjelenésük, türelmesek, udvariasak, és elegánsak voltak. Mindenkihez volt egy kedves szavuk. Tisztelettel szeretettel és méltósággal végezték a dolgukat. Nem azt láttuk, hogy várják már a temetés végét…Csak ajánlani tudom a Fehér Fény Temetkezést! Igényes új csapat. Köszönöm nekik a munkájukat!

Balogh Csilla

Nagyon emberséges segítőkész csapat. Ádámtól kezdve a budaörsi irodába lévő segítőkész hölgyön keresztül a 2 segítőn át, aki ott volt a temetésen. Egy lehetetlennek tűnő kéréssel fordultunk hozzájuk és mégis segítettek nekünk a budakeszi temetőbe. Minden úgy volt ahogy megbeszéltünk. Nagyon szépen köszönjük a segítséget és az emberséget Édesapám temetésén.

Kocsisné Való Györgyi

Édesapám temetését intéztük a Fehér Fény Kft.-nél. A lehető legjobban történt az ügyintézés, a temetés. Teljes szívből ajánlom, nagyon hálás vagyok, hogy hozzájuk vezetett az utam.

Molnár Erika

Nagyon igényesen, kedvesen, diszkréten álltak mellettünk. Abszolút éreztük az emberséget és a mindent a ‘megfelelő időben, módon és helyen’ érzést. Nem voltunk elveszve ebben a nehéz időszakban, mert a temetés körüli teendők mindegyike általuk abszolút kézben volt tartva, mindenben segítettek minket. Köszönet érte!

Kressinszky Katalin

Minden rendben zajlott, az ígéreteknek megfelelően, minden rendben volt, amit vállaltak – mindent flottul intéztek. Vállalás során segítettek az olcsóbb megoldások alkalmazásában. Köszönet jár érte. Egyáltalán nem tapasztaltam azt, hogy “le akarnának vágni”.

Garai Géza

Köszönjük a Fehér Fény Temetkezés Kft. Munkatársainak a fantasztikus és odaadó munkáját. Továbbá köszönettel tartozunk még a szeretetteljes, tisztelettel teli hozzáállásukat és segítségüket. Mindig rendelkezésünkre állt Ádám, amikor kérdésünk, vagy kérdésünk volt. Fantasztikus embert ismerhettem meg. Hálásak vagyunk a csodálatos dekorációért és a gyönyörű zenékért. Tisztelettel: Rácz Gabi és családja♥️

Rácz Gabriella

A temetkezési vállalat szolgáltatását 2021. februárjában vettük igénybe. Az első pillanattól kezdve profizmus és korrekt hozzáállás jellemezte őket. Amit megígértek, azt időben, megfelelő áron és zökkenőmentesen elvégezték. A tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom őket.

Kovac Boris

Teljes mértékben meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal. Kegyelet teljes, tisztelet tudó cég. Mindenben segítenek, és minden eszközzel felvértezve próbálják csökkenteni a gyász okozta fájdalmat.

Dózsa Máté

Nagyon szépen köszönöm az emberséget, amit sugároztok! Fantasztikus Emberek vagytok! Tényleg nagyon köszönök nektek mindent kedves Rita és Ádám!!

Schneller Szilvia

Nagyon szépen köszönöm a munkájukat. Mindenbe segítőkész korrekt cég. Csak ajánlani tudom őket.

Tóth Ferenc

Nagyon kedvesek, segítőkészek, emberségesek voltak a Nagypapám temetésének a lebonyolításában! Köszönjük szépen, az Úr áldjon benneteket!

Siklósi Zoltán

Csak egy szó! Köszönjük!!!

Kontra Kristóf